Община Сливен

Днес в Сливен обсъдиха дейността на Комисията за борба срещу противообществените прояви

------------------------------------
19.01.2017 / 18:08

Организацията на дейността на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Сливен с училищата в общината през 2017 година беше обсъдена на работна среща. В нея взеха участие секретарят на комисията Лилия Радева, директори и заместник-директори на учебни заведения, педагогически съветници и психолози.

 

На днешната среща бяха зададени критериите за организиране на събития с цел превенция на противообществените прояви. Предложенията на училищата трябва да бъдат направени до 27 януари.

 

"В партньорство с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, учебните заведения създават своята превенция в зависимост от спецификата на своите ученици, възрастта им и мястото, където живеят ", каза Лилия Радева.

 

Тя отчете добро партньорство с училищата в общината и заяви, че с всяка година съвместната им дейност става все по-ползотворна и адекватна на проблемите. "Общата ни цел - доброто на децата, ни помага да успяваме да работим все по-добре, бързо и адекватно", каза още Радева.

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев