Община Сливен

След инцидент на пътя, сливналия бива бит до кръв от неизвестен. Ще го издири ли полицията?

------------------------------------
17.01.2017 / 09:45

На 15.01.2017г. около 13.30 часа управлявах лекия си автомобил „Пежо” по бул. „Христо Ботев” в гр. Сливен в посока от МБАЛ Д-р Иван Селимински.

На кръстовището с ул. „Бр. Миладинови” трябваше да извърша маневра завиване на дясно, след което да завия на ляво на същото кръстовище към бул. „Георги Данчев”.

В същото време, водач на лек автомобил Пежо 206 или 306, бял на цвят, с регистрационен номер на който успях да видя само първите букви и цифри – а именно СН 46…, се опита да извърши маневра завиване на ляво на същото кръстовище от бул. „Христо Ботев”, идвайки от посока Новоселски мост, и се придвижваше към кръстовището на ул. „Бр. Миладинови”, се опита да отнеме предимството ми, при което се удариха съвсем леко моето ляво огледало на автомобила ми и неговото дясно.

Аз успях да завия и продължих да управлявам автомобила си по бул. „Георги Данчев”.

Водачът на другия автомобил – Пежо ме изпревари бързо и спря пред автомобила ми внезапно. Аз нямаше как да продължа да карам, тъй като насреща имаше много коли и се създаваше предпоставка за ПТП.

След като спря автомобила си водачът на въпросното Пежо слезе от него, дойде при мен, отвори вратата на автомобила ми и започна да ми нанася удари в областта на лицето, както и обидни квалификации.

Аз успях да се обадя на телефон 112. Обаждането ми беше прието, но не изчаках да дойде полицията тъй като бях в кръв, много изплашен, изпитвах болка, срам, унижение и исках по скоро да напусна мястото. А и не можех да стоя на пътя и въпросния водач на Пежото да продължава да ме удря и обижда.

По време на инцидента имаше много хора, които се намесиха и започнаха да викат на водача на Пежото защо ме бие и какво иска от мен.

През цялото това време бях сам в автомобила си и не съм излизал от него. Другият водач също беше сам.

След инцидента потърсих медицинска помощ в Спешно отделение, за което представям лист за преглед на пациент в Спешно отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински” – гр. Сливен.

Там бях прегледан от д-р Радкова, бяха обработени раните ми , както и ми бяха дадени указания относно високите стойности на артериалното ми кръвно налягане, тъй като съм със сърдечно – съдово заболяване.

След това отидох в полицията и подадох жалба. Дежурният офицер прие жалбата ми и ми обясни, че на кръстовището където се случи инцидента има поставени камери.

Първия работен ден 16.01.2017г. (понеделник) отидох да си направя и съдебномедицинско удостоверение при д-р Тома Чаушев.

 

Андрея А.

 

Б.Р.: Според адвокат, посочените данни за номера на автомобила и неговата марка са достатъчни да бъде открит бияча.

Дали ще бъде установен, предстои да видим...

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев