Община Сливен

В ход е анoнимна анкета на ГЕРБ за област Сливен с 4 въпроса

------------------------------------
16.01.2017 / 21:00

Стартира анонимна анкета на местното ръководство на ПП ГЕРБ за област Сливен с 4 въпроса, която всеки гражданин може да попълне без да се изисква да бъде член на партията.

Това съобщи днес общинският председател на ПП ГЕРБ в Сливен - Здравко Костадинов на пресконференция, в която взеха участие и други представители на партията и настоящи общински съветници, както и народният представител Мария Белова.

 

Въпросите са следните:

 

Кои граждани са подходящи кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ- Сливен за 21-ви МИР Сливен с 6 мандата? Като се изискват конкретни имена без ограничения в броя им.

 

За какви регионални политики (област Сливен) следва да се борят кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ?

 

Какви национални политики и послания трябва да излъчи ПП ГЕРБ?

 

Какви предизборни събития са подходящи, за да убедим гражданите в политиките си и смятате, че трябва да организираме?

 

„Анкетата е качена на сайта на местната структура на партията. Идеята е да се чуе мнението на избирателя, за да се изработи листа с кандидат- депутати, която реално да отразява предпочитанията му. Не е задължително да бъдат изявени лидери. Могат да бъдат млади хора, включена е и възможността за гражданска квота.“, коментира Здравко Костадинов.

Специална кутия в офиса на партията в Сливен събира листите с попълнената анкета до края на януари, след което в началото на следващия месец ще се проведе общинска конференция, а до 5 февруари трябва да бъдат предадени протоколите с резултатите от анкетата на четирите общини в област Сливен.

Крайният резултат ще се изпрати в София до изпълнителната комисия на партията.

Партийните членове на ГЕРБ в област Сливен са 1622 като в община Сливен- 872, в община Нова Загора-196, в община Котел-390, в община Твърдица- 164. Това съобщи още Костадинов. "Наблюдател"

 

Александра ИВАНОВА

 

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев