Община Сливен

Бареков ще прави нова партия, негов заместник ще е Георги Балабанов от Сливен

------------------------------------
05.01.2017 / 15:32

Новият политически проект на Николай Бареков вади на сцената брата на популярния актьор и имитатор на Бойко Борисов Ненчо Балабанов.

Георги Балабанов също като брат си жъне успехи, но не на театралната, а на политическа арена, пише "Галерия".

От три години той е съветник в парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти и дясна ръка на Бареков в Брюксел, а сега ще стане негов заместник и в новия му проект.

Миналото на брата на тв звездата е белязано от постижения в сферата на бизнеса, разкриха източници на „Галерия“.

Балабанов е заемал поста изпълнителен директор на една от големите фирми на италианския милиардер Едуардо Миролио в България.

Бареков този път залага не само на доказали се в политиката млади и проспериращи българи, но и на активно гражданско участие - дори в ръководния орган на новия проект.

 

Успешно реализирал се българин в чужбина, избран чрез конкурс, ще бъде сред останалите заместник-председатели на евродепутата, научи още в. „Галерия“.

Новият проект ще бъде с много силно присъствие в социалните мрежи.

По време на празниците Бареков и хората около него стартираха интернет кампания за избор на име на партията. Към момента са гласували близо 1000 души както от страната, така и от чужбина. „България-презареждане“ има най-голям шанс да бъде името на новата партия, научи още изданието ни.

В анкетата са включени още ПП „Мечта за България“, ПП „Възкресение за България“ и ПП „Български Великден“.

В интернет допитването хората, освен да гласуват за посочените от партията на Бареков имена, имат възможност да дават и свои предложения.

 

В тази категория към момента фаворити са ПП „Антистатукво“ и ПП „Антикорупция“. Мотивът е, че Бареков вече е дал заявка, че в основата на проекта ще бъде борбата именно с корупцията и статуквото.

Сред предложенията, дадени от гласувалите, се отличават още наименования като ПП „Консервативнолиберално движение“, ПП „Обединение за промяна“ и ПП „Радикална реформа“. Очаква се много млади българи от чужбина да се включат в новата партия на Бареков, която има амбицията да затъмни проекта на „Агнешките главички“, воден от компрометирания министър Христо Иванов. "Би нюз"

 
 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев