Община Сливен

Победител в организирания от МГЕРБ - Сливен футболен турнир, е "Атлетико - Клуцохор"

29.10.2017 / 10:37:47

Футболистите от „Атлетико – Клуцохор“ са носители на купата от традиционния турнир, организиран от младежката организация на ГЕРБ – Сливен. Турнирът по футбол на малки вратички се провежда за трета поредна година по случай празника на Сливен -Димитровден.

В надпреварата участваха 6 отбора с по шест играчи и двама резерви. Сили на игрището премериха любители на футбола от МГЕРБ – Сливен, „Речица – Чарлии“, „Атлетико – Клуцохор“, „Таргет“, „Манчестър“ и ФК „Гергевец“. Футболните срещи се играха в спортна зала „Декотекс“, в две полувремена по десет минути, а финалът бе по 15 минути. След оспорвана битка най-добрите четири отбора се бориха за първото място. На полуфинал се срещнаха отборите на „Речица – Чарлии“ и „Манчестър“, като победители от двубоя станаха младежите от „Речица – Чарлии“ след резултат от 4:1. На финал излязоха отборите на „Атлетико – Клуцохор“ и ФК „Гергевец“.

След равностойна битка при резултат 1:1, се стигна до дузпи, по пет опита на всеки отбор. Крайният резултат от срещата бе 4:3 в полза на „Атлетико – Клуцохор“. На първо място и шампион на турнира са футболистите от „Атлетико – Клуцохор“, втори са ФК „Гергевец“, на трето място се класира отборът на „Речица – Чарлии“, а „Манчестър“ останаха на четвърта позиция.

Наградата на победителите връчи заместник – кметът на Сливен Румен Иванов. Отборът на „Атлетико – Клуцохор“ получи купа, грамота и парична награда. Класираният на второто място отбор на ФК „Гергевец“ бе награден от общинският съветник от ГЕРБ Тодор Начев с грамота и парича награда.

Общинският съветник от ГЕРБ Живко Минчев награди отбора на „Речица – Чарлии“ с грамоти и поощрителна награда. Класиралият се на четвърта позиция „Манчестър“ получи поощрителна награда от един от организаторите на турнира и общински съветник от ГЕРБ Георги Николаев.

По време на турнира бяха връчени и специални награди. За „Най – красив гол“ отличието получи Гути Ангелов от „Речица – Чарлии“, „Най – техничен играч“ стана Асен Асенов от ФК „Гергевец“, а „Най – добър вратар“ на първенството е Велин Цонков от „Атлетико – Клуцохор“.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев