Община Сливен

Инспекцията по труда в Сливен организира Седмица на отворените врати

28.10.2017 / 10:33:54

Седмица на отворените врати организира в Сливен и Нова Загора Инспекцията по труда, съобщиха за Радио „Фокус“ – Сливен от институцията. На 30 октомври 13.30 часа на територията на ЗММ – Сливен ще се състои Информационен ден за учениците в Професионална гимназия по механотехника.

Ще бъде представена презентация за дейността на инспекцията за осъществявания цялостен контрол по спазване на трудовото законодателство и ще се обсъди с учениците как да работят безопасно.

На 2 ноември от 10.30 часа – в сградата на община Нова Загора гражданите на общината ще имат възможност да получат информация и консултация за своите трудови права, както и отговори на други въпроси, свързани с дейността на Инспекцията, които ги интересуват.

Събитията са по повод 110 години от създаването на Инспекцията по труда като институция. На територията на област Сливен инициативата е подкрепена от община Нова Загора, Професионална гимназия по механотехника – Сливен, където е въведено дуално обучение и ЗММ – Сливен – предприятието, където учениците получават професионалните си умения по избраната специалност.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев