Община Сливен

Открито бе обновеното Детско отделение в общинската болница в Нова Загора

27.10.2017 / 15:40:44

В слънчевия 27 октомври официално бе открито обновеното Детско отделение в Общинската болница „Света Петка Българска“, което днес посреща своите малки пациенти по-красиво и приветливо. На радостното събитие скъпи гости бяха – народния представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева, председателят на ОбС Нова Загора Георги Николов, заместник-кметът на общината Ивайло Енев, секретарят на Общинска администрация Мария Стефанова, лекари и други.

Домакинът на празничното събитие д-р Станка Иванова – управител на МБАЛ „Света Петка“ първа прекрачи прага на реновираното отделение по Педиатрия, като плисна менче с вода за здраве и благополучие и покани всички присъстващи към най-атрактивното място в болницата – стаята за игри. Тя ще направи престоя на лекуващите се новозагорчета по-приятен и изпълнен с надежда.

Д-р Иванова и д-р Елка Данева – завеждаш отделението по Педиатрия, отправиха сърдечни благодарности към ръководството на Община Нова Загора за безвъзмездната финансова подкрепа, която оказват за пореден път към тях.

С думи на признателност те се обърнаха и към г-н Георги Тотев, управител на фирмата-изпълнител за качествената работа и прецизното преобразяване на болничните стаи, към семейство Робърт и Франсис Хенсън за направеното поредно финансово дарение и към талантливата Петя Димитрова, за нарисуваните прекрасни пейзажи. От своя страна г-н Енев отправи благодарности към целия екип на Детското отделение, които се грижат ежедневно с любов, отдаденост и професионализъм за здравето на нашите деца.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев