Община Сливен

Бюрото по труда в Сливен набира кандидати за работа в Дания

27.10.2017 / 09:32:45

Датската компания DAO 365 търси: Разносвачи на вестници, списания и пратки в различни градове в региона на Ютланд, Дания.

Маршрутите са фиксирани за всеки разносвач – работи се 6 дни в седмицата, през нощта /03.00ч. – 07.00ч./, придвижването е със скутери /има опция и за ползване на личен автомобил/.

Заплащането е в зависимост от броя доставени вестници/списания/пратки, но се изчислява на база утвърдена със синдикатите часова ставка от 126,37 датски крони /приблизително 17 евро/.

Кандидатите е необходимо да имат шофьорска книжка.

Ако сте заинтересовани, изпратете CV на английски език на: D.Piryankova@az.government.bg

Повече информация на тел. 0882 825 004 – Даниела Пирянкова

1. Заплащане на час /минимална ставка, съгласно сключеното споразумение със синдиката на работниците/ - 126.37 DKK (33,17BGN). Заплащането е в края на месеца, като отчита период от 25-то число на предходния месец до 25-то число на текущия месец.

Доходът и разходът зависят и от самия работник – бързина на разнасяне, консумиране на храна, стандарт на живот. До голяма степен спестяването зависи от начина на живот и бързина/качество на извършваната работа.

2. Работи се 6 дни в седмицата, вечер – м/у 03.00 и 06.30ч., но денят остава свободен и позволява намиране и на втора работа.

При желание има възможност за посещаване на безплатни курсове по датски език.

3. При вариант за разнасянае с кола и пътуване с личен автомобил от България до Дания, работодателят заплаща горивото за пътя, срещу фактура и касов бон за зареждане. При вариант за разнасяне със скутер, работодателят възвръща разходите за пътуване от България до Дания с автобус /има възможност за пътуване до Хамбург, и оттам с автобус или влак до конкретната точка на работа в Дания/. При пътуване със самолет разходите не се покриват.

4. Работодателят осигурява и заплаща настаняване в хостели /нощувка + закуска/ за първите две седмици от заетостта. След това от компанията помагат за намиране на жилище в региона, в който се работи. При необходимост, работодателят може да плати депозита за жилището /в повечето случаи в Дания се изисква депозит за наем за 1 или 2 месеца/, който след това да се удържи от първите заплати на работника.

5. Работодателят се ангажира с издаване на необходимите регистрационни документи в Дания /осигурителен номер/.

6. При вариант за разнасяна на вестниците/пратките със скутер, работодателят осигурява каски и светлоотразителни жилетки.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев