Община Сливен

Корнелия Нинова съзира покушение: Втората катастрофа с мен едва ли е случайна!

24.10.2017 / 15:26:07

Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение, според мен не е случаен.

"Добре съм, този път ми няма нищо, пиша си доклада за конгреса, но започвам да мисля, че случилото се вчера не е случайно. За месец 2 катастрофи с такси на една и съща фирма". Това коментира пред struma.com лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в понеделник отново стана жертва на катастрофа.

„Първият път ударът бе отзад, сега в страни, седях отзад в автомобила и не пострадах, но фактът, че и този път таксиметровият автомобил излезе от глуха улица, нарушавайки правилата за движение, според мен не е случаен”, каза още Нинова.

Първият път, когато таксиметров автомобил се заби в служебния автомобил на Нинова, тя преживя камшичен удар и около 2 седмици бе с шина на врата, този път се отърва невредима.

Нинова размести пластовете в собствената си партия, слагайки край на ерата на старите муцуни, с което си навлече гнева на шепа съпартийци. Освен това острият и език дразни и опонентите ѝ. Дали някой си прави опасни шеги с Корнелия Нинова е неясно, но наистина поредицата от инциденти с нея е обезпокоителна, посочва struma.com.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев