Община Сливен

Четири случая за притежание на наркотици в Сливен... Бързи производства срещу водач, употребил наркотици и за нерегистриран автомобил

16.10.2017 / 11:13:48

Четири случая на притежание на наркотични вещества са установени от служители на група „Охрана на обществения ред“ по време на ежедневното патрулиране в град Сливен.

На 13 октомври, около 14,00 часа, е извършена проверка на 20-годишния Г.Г. от село Бяла. В него са намерени и иззети около 0,5 грама метамфетамин. Срещу него е започнато бързо производство.

Около 21,45 часа, на 14 октомври, на улица „Великокняжевска“ е извършена проверка на 20-годишния Ц.Т. от село Еница, община Кнежа и на 17-годишно момче от град Сандански. При проверката в момчетата е намерена и иззета марихуана с общо тегло около 1,5 грама. Образувани са досъдебни производство.

На 15 октомври, в 21,30 часа, на булевард „Шести септември“ е извършена полицейска проверка на 20-годишния К.Х. от Сливен. В него са намерени и иззети метамфетамин и марихуана. По случая е образувано досъдебно производство.

В РУ-Сливен са образувани две бързи производства срещу водач, употребил наркотици и за нерегистрирано превозно средство.

На 13 октомври на улица „Кутелка“ в град Сливен е спрян за проверка лек автомобил „Рено“, управляван от водач на 25 години от град Сливен. При проверката за употреба на наркотици той е дал положителна проба за амфетамин и метамфетамин.

На 14 октомври в село Ковачите е извършена проверка на лек автомобил „Шкода“, управляван от мъж на 55 години от същото село. Установява се, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Поставени са табели, издадени за друго превозно средство.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев