Община Сливен

В Нова Загора бе официално открита реконструираната улица "Професор Минко Балкански"

14.10.2017 / 19:12:39

Празничният за новозагорци 14 октомври събра граждани и гости на града на официалното откриване на поредната изцяло обновена улица „Проф. Минко Балкански”. Тя е с подменен водопровод, нова асфалтова настилка и тротоари. Обособената велоалея свързва двата края на града и прави леснодостъпен за всички колоездачи градския парк.

В 11.30 ч. кметът Николай Грозев и неговият екип, придружени от народния представител в 44-то Народно събрание Галя Захариева, бяха радушно посрещнати от живущите на ул. „Проф. Минко Балкански”. Те изказаха благодарност на градоначалника за положителната промяна на още една основна пътна артерия в града.

Музикален поздрав отправиха възпитаници на ОШИ „Илия Аврамов”, след което г-н Грозев се обърна към присъстващите. "Особено съм щастлив, че по време на Празника на града, ни събира този хубав повод – откриването на още една напълно реконструирана улица в града. Радвам се, че работим в услуга на нашите съграждани, отговаряйки на техните очаквания и изисквания. Удовлетворен съм, че резултатите от усилията ни видимо променят визията на града към по-добро и това се оценя от новозагорци и гости. Запланували сме още много проекти, които могат да направят Нова Загора още по-красива и уютна. Надяваме се, че ще успеем с Вашата подкрепа да реализираме целите си, за да продължим да пазим и надграждаме постигнатото”. След сърдечните пожелания на г-н Грозев, денят стана още по-празничен с избора му да пререже трикольорната лента, заедно със слънчевите новозагорчета - бъдещето на града ни. Хубавата българска традиция повелява народът да се весели с хубави народни песни и ритми, затова на пъстрото хоро, водено от игривите танцьори на ТШ „All steps”, се хванаха и малки и големи.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев