Община Сливен

В Нова Загора завърши традиционният футболен турнир за деца от I до IV клас, посветен на 14 октомври - Петковден

05.10.2017 / 08:16:00

Тази година в традиционния футболен турнир за деца от I до IV клас, посветен на празника на Нова Загора – 14 октомври, Петковден, се включиха възпитаници на СУ „Христо Ботев”, СУ „Иван Вазов”, НУ „Любен Каравелов” и ОУ „Христо Смирненски”.

Три дни Градският стадион беше място на много емоции, майсторски изпълнения, вълнения и ентусиазъм. На 4 октомври от 16.00ч. се състоя официалната церемония по награждаването.

Младите футболисти бяха поздравени от секретаря на Община Нова Загора Мария Стефанова. Тя ги похвали за показаните умения и спортсменска игра, като им пожела много бъдещи успехи.

Наградите за участниците, осигурени от Община Нова Загора връчиха г-жа Стефанова, началникът на отдел „Култура, медийна политика и вероизповедания” Станимира Кънчева и председателят на ФК „Загорец” Даниел Кирчев.

На първо място тази есен се класира отборът на ОУ „Христо Смирненски”, следван от НУ „Любен Каравелов”, СУ „Иван Вазов” и СУ „Христо Ботев”.

Индивидуални награди получиха: Стефан Драганов от ОУ „Хр. Смирненски” за най- добър вратар; Станимир Иванов от НУ „Л. Каравелов” за най-техничен футболист и Мохамед Софийков от СУ ”Ив. Вазов” за най- полезен играч.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев