Община Сливен

Бившият шеф на ВМРО - Сливен Георги Георгиев щял да прави нова партия

05.10.2017 / 09:12:07

Бившият областен шеф на ВМРО - Сливен Георги Георгиев, който хвърли оставка в началото на лятото, тръгна да прави партия. Тя ще се нарича НАРОД. Миналата събота Георгиев събра свои съмишленици в сливенски хотел.

Ето обръщението му към тях:

Скъпи приятели, поддръжници, обръщам се първо към вас, които ми повярвахте и подкрепихте когато бях областен председател на ВМРО за Сливен област. Същото това ВМРО на което вярвах безпрекословно, и което излъга с обещанията си близо 10 000 човека в област Сливен. И 350 000 български граждани ,в цялата страна.

Днес аз имам много трудна задача! Задачата, някак да ви мотивирам да се включите в редиците ни, в опит да изградим една партия на народа. Да върнем на власт самия народ и да спрем процеса на разединение и унищожение на българската нация. Мнозинството от нас, българските граждани, сме на едно мнение по много въпроси от национален характер. Въпреки това политиката на страната от години се води във различна посока. Дълго време търсихме водач, който да ни поведе в правилната посока. Намирахме го. Тръгвахме! Но се озовававахме отново в блатото бедността и отчаянието! Лидерът сме сбъркали, казвахме ние и продължавахме да търсим нов лидер на когото да се доверим! Но и следващия ни водеше пак във блатото на безнадеждността. Постепенно се превърнахме в отчаян, безволев, обезверен и безсилен "човешки материал". Материал удобен за експлоатация, удобен за манипулация.

Време е да разберем, че не във водача е проблема! Да проумеем, че не ни трябва Месията! Проблемът се крие в самият народ, в това че сме разединени, не си помагаме и не се подкрепяме, не се обединяваме в общности за подкрепа! Аз създадох такава общност и с очите си видях как работи този метод. За кратко време хората членове на общността ни промениха поведението си и отношението си към околните. Върна се морала в отношенията ни, освободихме се от задръжките и страховете си спрямо другите хора. Станахме задружни и загрижени един за друг. Станахме малко по-щастливи! Точно този вече изпитан метод смятаме да приложим в изграждането на местни структури на ПП НАРОД! Защото за нас единението на нацията е много по-важно от изборни резултати и властови позиции! Затова ви каня! Станете част от местните структури на ПП НАРОД, станете част от обществото ни за подкрепа! Помогнете да върнем морала в отношенията си, да изградим работещо общество, в което всички сме ценни! Ние сме българския НАРОД!

Георги Георгиев,

Бивш областен председател на ВМРО за Сливен област

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев