Община Сливен

В с. Новоселец се състоя последният за сезона турнир по футбол за малки населени места

02.10.2017 / 09:00:00

На 30 септември от 9:00 ч. в с. Новоселец се проведе последният футболен турнир от есенния полусезон за малките населени места от община Нова Загора. Дъждовният съботен ден събра на игрището четири отбора-участници и множество любители на футболната игра. Те бяха посрещнати от кмета на с. Новоселец – Силвия Александрова, с пожелания за успех в надпреварата. Тимовете на селата: Асеновец, Млекарево, Коньово и домакините от Новоселец, се втурнаха в оспорвани двубои за първото място. За да наблюдават играта на футболистите, дойдоха народният представител в 44-тото Народно събрание – Галя Захариева и председателят на Общински съвет Нова Загора Георги Николов.

След изиграните срещи в с. Новоселец, крайното класиране се оформи по следния начин:

I място – с. Коньово

II място – с. Млекарево

III място – с. Асеновец

IV място – с. Новоселец

Наградите, осигурени от Община Нова Загора, връчиха г-жа Захариева, г-н Николов, г-жа Александрова и г-н Митко Симеонов – кмет на с. Коньово.Сред претендентите за голямата награда – „Купата на кмета”, с най-много точки от изиграните срещи, е отборът на Омарчево с 65 точки, следван от: с. Асеновец – 59 точки, с. Съдиево – 46, с. Полско Пъдарево – 44 точки, с. Кортен – 42 точки и с. Коньово – 35 точки.

На 14 октомври от 10:00 часа, като част от празничната програма на гр. Нова Загора – Петковден, на Градския стадион в Нова Загора ще се състои дългоочакваният финал на футболните турнири в общината за „Купата на кмета на Община Нова Загора”. Приятелите и почитателите на Цар Футбол очакват с нетърпение да подкрепят своите фаворити, които ще се изправят в последна решаваща битка помежду си за големия трофей.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев