Община Сливен

Поздрав на кмета на община Нова Загора Николай Грозев по повод Международния ден на възрастните хора

01.10.2017 / 10:34:59

Уважаеми приятели от третата възраст,

Приемете моите най-сърдечни благопожелания по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври!

Позволете ми за пореден път да изразя своето уважение и преклонение към всички Вас - хората на златна възраст, със златни сърца за мъдростта и опита на възрастта Ви! Вие сте силни хора, с необятен дух.

От Вашия опит и борбеност ние черпим енергия, за да преодоляваме по-лесно трудните житейски моменти. В нашето модерно и забързано ежедневие, не веднъж пропускаме факта, че нашите постижения са резултат на грижите, всеотдайността и разбирането, с които Вие, нашите родители, баби и дядовци постилате пътя ни.

Днес ние, Вашите наследници, Ви дължим много – внимание, обич, уважение, почит! Благодаря Ви за всичко сторено през годините на активния Ви и съзидателен живот! Надявам се, че и за в бъдеще ще бъдете все така обществено активни, конструктивни и отговорни за подобряване качеството на живот в нашата община. Продължавайте да творите красота, чрез силата на Вашия неостаряващ дух.

Желая много здраве на Вас и вашите семейства, дълголетие, спокойни и достойни старини! Нека обичта и признателността изпълват дните Ви с радост и щастие!

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев