Община Сливен

Борисов по повод смяната на Георги Костов: БСП се готви да купи изборите

22.02.2017 / 15:38:17

С освобождаването на главния секретар на МВР Георги Костов, смяната на областни управители, сега сигурно ще започне смяна и на полицейски началници, БСП се готви да купи изборите. Това заяви в Сливен лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Не знам как уж изборите бяха най-честните, най- прозрачните,а сега по политически причини освобождават главния секретар на МВР. Още повече това не се говореше до сега, но явно, че ще се направи интервенции и БСП се готви да купи избори”, коментира Борисов. Вероятно това е първата стъпка, добави лидера на ГЕРБ. „Като чух за кои градове обвиняват областните управители, където резултатите на ГЕРБ са най-слаби – Видин, Монтана, Перник, но това са мои предположение”, добави още той. Това е както преди една седмица Огнян Герджиков, да угоди на Корнелия Нинова, че са спрели програма в земеделието се оказа, че тя е свършила, а не е спряна. Бойко Борисов благодари на министъра на земеделието в служебното министерств , че е опровергал тази поредна клиширана, манипулирана атака.

„Пак ще ги победим, и земеделския сектор очаква това от ГЕРБ, защото са работили и с едните и другите и знаят какво ги очаква,” каза още лидера на ГЕРБ Борисов.

Сливен е домакин на кръглата маса „Конкурентоспособно и пазарноориентирано земеделие“ в Сливен, на която присъства и председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. "Дарик"

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев