Община Сливен

30 са точките в дневния ред на общинската сесия в Сливен утре

22.02.2017 / 15:31:40

30 точки има в дневния ред на сесията на Общинския съвет, която ще се проведе утре. Предварителният дневен ред имаше 28 точки, но са внесени две допълнителни предложения. Първата допълнителна точка е за отпускане на финансова помощ от 10 000 лв. за Кожния диспансер. Средствата ще послужат за покриване на част от задълженията на диспансера.

Втората допълнителна точка е за избор на временно изпълняващ длъжността директор на общинско предприятие „Градска мобилност”, което ще управлява Синята зона в града. Предложен за временно изпълняващ длъжността директор, до провеждането на коркурс за постоянен директор, е Димитър Пантелеев.

На пресконференция днес председателят на Общинския съвет Димитър Митев обобщи най-важните точки за сесията утре. Те са приемане на Наредба за водене на регистър на общинските детски градини и центрове за подкрепа за личностно развитие на територията на община Сливен; проект за Наредба за изменение на Наредбата за условията и реда за установяване жилищните нужди на гражданите, настаняване под наем и продажба на общински жилища; проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и предоставяни права на територията на община Сливен; избор на нов временен управител на „Дентален център-1”; вливане на Медицински център за рехабилитация и спортна медицина в ДКЦ-1; приемане на Програма за опазване на околната среда на община Сливен за периода 2016-2020 и др.

Всички предложения за сесията можете да видите на сайта на Общинския съвет:

http://www.obs.sliven.bg/uploads/files/Predlojenia_2017_02_23.pdf

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев