Община Сливен

Бюрото по труда в Сливен набира работници за сезонна работа в Португалия

21.02.2017 / 09:14:45

Португалски работодател – Maravilha farms- набира работници за бране на малини, къпини и боровинки. Заетостта е сезонна, приблизително за 8 месеца - от м.Март/Април до м. Септември/Октомври. Има 15-дневен изпитателен срок и първоначално обучение.

Няма изискване кандидатите да владеят чужд език, но трябва да имат основно образование. Опит в брането на дребни плодове е предимство, но не е задължителен.

Има възможност да се работи допълнителни часове. Брутната месечна заплата е 530 евро+ 44.04 евро на месец празнични добавки. От заплатата се удържат 11% за социалноосигурителни вноски + ДОД.

Бонуси за продуктивност - средно 250 евро на месец. Заплащането е месечно чрез банков превод в последния ден от месеца.

Работното време е от понеделник до петък, от 07:30 до 16:30, с 1 час обедна почивка, с възможност за работа в събота и неделя, в зависимост от реколтата и климатичните условия.

Работодателят заплаща 5.74 евро на работен ден за храна и осигурява настаняването в близост до фермата, за което се удържа 2.75 евро на ден. Транспортните разходи от България до Португалия се поемат от работодателя.

Ако работникът наруши сключения договор, работодателят може да удържи транспортните разходи от заплатата му. Осигурен е ежедневен транспорт от местата за настаняване до мястото на работа.

Крайна дата за кандидатстване: 28.2.2017 г. в Дирекция „Бюро по труда” – Сливен, етаж 4, стая 20. Желаещите трябва да попълнят Апликационна форма по образец (от Д”Бюро по труда”) и да предоставят копие на личната си карта.

С одобрените кандидати ще се проведат интервюта по Skype или по телефон, посочен от тях.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев