Община Сливен

Чалгаджията Слави Трифонов превърна невинната Крисия в секс бомба на 12 години

21.02.2017 / 09:06:05

Това ли е детето-чудо с ангелски глас и лице Крисия Тодорова от Разград?! Този въпрос си задава от два дни цяла България, след като в интернет лъснаха снимки на малката звезда, която е изгубила всичко детско и позира като секс бомба с надути устни, остри нокти и палав поглед. Шокът бе огромен за всички, защото откакто проби на музикалната сцена едва на 9 години, красивото момиченце се превърна в емблема на талантливите българчета и символ на надеждата за едно по-позитивно и изпълнено с добри дела и послания младо поколение.

Затова появата на Крисия с физиономии и пози, извадени сякаш от реклама на еротичен филм, попариха и буквално убиха тази надежда. Не че можем да се сърдим на невинната малка певица, която макар и пораснала е все пак още едно 12-годишно дете. Ясно е, че се съизмерва с обкръжението си - с татуираните си и надути със силикон колежки от пошлото шоу - Цветелина Грахич и балерините, които клатят разголени бедра на екрана и нощните барове.

Къде обаче са родителите й и менторът й Слави Трифонов, заради когото славата и тежкия товар на шоубизнеса се стовариха върху крехките й рамене още на 9 години? Нима не са те хората, които трябва да се грижат за възпитание на ценностите й, да я пазят от подобни грешки и залитане в опасни посоки?

Не че от флагмана на чалга културата у нас, пробил именно с пошли текстове и мазни маанета, може да се очаква друго. Гологлавият учиндолец е този, който наложи евтините ритми и пошли текстове, забавлявайки мутрите и събираше без свян разпилените по пода от тях пачки. А сега същият човек е оставен да лее тази зараза от екрана и да се възползва от талантливи и невинни деца. Той вече показа, че няма морал и срам, ползвайки Крисия дори на концертите с политическа пропаганда. Трябва ли да чакаме да я превърна в новата Гери-Никол, клатеща „яка дупара” и мощен силикон на също шокиращо младата си възраст от 18 години.

И не за първи път алармираме, че е пагубно подобни хора да бъдат допускани да влияят на публичното пространство, да моделират обществото, че и да се изявяват като негови говорители. Крисия е само поредното, много тъжно доказателство за фаталните щети, които нанася моделът на учиндолския самозванец върху съвременната действителност и особено върху младото поколение. Ако искате и вашето дете да цупи начервени устни и да позира като порно звезда, пак си пуснете довечера пошлото му шоу и гласувайте за безумните му политически идеи, платени с милионите на задкулисни олигарси! "ПИК"

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев