Община Сливен

Продължават срещите на кмета на Нова Загора Николай Грозев с жители на общината

17.02.2017 / 11:09:23

Вчера кметът на Нова Загора Николай Грозев бе на среща с людете от Пенсионерски клуб 1.

„Благодарим ви, че не спирате да работите за развитието на Нова Загора и общината. Че не забравяте и нас, възрастните хора и винаги се вслушвате в думите ни. С вас днес отново се срещаме като с близки приятели”.

С тези думи председателят на Клуб на пенсионера 1 - Маргарита Милева посрещна кмета на община Нова Загора Николай Грозев и заместник-кмета Светла Стоянова, които гостуваха на клуба. В приятелска атмосфера пенсионерите споделиха своите проблеми и очаквания от градоначалника и неговия екип.

От своя страна Грозев представи приоритетите си за 2017 година, като се ангажира да продължи да съдейства на хората от златната възраст.

„През м.г. се състояха срещи с жителите на около 15 селища и клубове – сподели за „Седмица” Николай Грозев. – Толкова сме планирали и през тази година. Добре е хората да бъдат информирани за финансовото състояние на общината и какво предстои да свършим през тази година”

В срещите на Николай Грозев няма и помен от предизборна агитация. Аз също научавам много от контактите си с хората – сподели самият той.

„Седмица”

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев