Община Сливен

Кметът на Нова Загора Николай Грозев се срещна с жителите на с. Любенова махала и ги запозна с планираните ремонтни дейности в селото

16.02.2017 / 15:08:41

Общоселска среща с жителите на село Любенова махала проведе днес /16.02./ кметът на община Нова Загора Николай Грозев. Тя е част от обиколката на градоначалника по малките населени места, инициирана от него за да се подобри комуникацията с населението на селата.

На 16 февруари г-н Грозев, заедно със заместник кмета Светла Стоянова и кмета на селото Иван Иванов, запозна местните хора с планираните за 2017 години дейности за града и селата. Специално внимание бе отделено на ремонтните работи, които ще бъдат извършени в Любенова.

В последвалата дискусия общинското ръководство се запозна с основните проблеми, които вълнуват хората в с. Любенова махала. Те се оказаха сходни с тези в другите населени места и касаят уличната мрежа, осветлението, обществения ред и безработицата.

Седем села успя да посети в рамките на няколко дни кметът на Община Нова Загора Николай Грозев. Жителите на Полско пъдарево, Коньово, Съдиево, Стоил войвода, Сокол, Кортен и Любенова махала споделиха болките, проблемите и очакванията си и получиха своите отговори. Предстоят срещи и в други населени места от общината.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев