Община Сливен

Община Нова Загора ще ремонтира и уличната инфраструктура в село Кортен

15.02.2017 / 15:25:42

Предстои ремонт на уличната инфраструктура в село Кортен. Това стана ясно по време на проведената днес /15.02./ среща на Общинското ръководство с жителите на селото. На нея присъстваха кметът на общината Николай Грозев, заместник кметовете Светла Стоянова и Ивайло Енев, кметът на селото Минчо Атанасов и общински съветници.

„За 2017 година 200 000лв. от Бюджета на Общината са предвидени за село Кортен. Започваме ремонт по ключови за селото улици. Това е един от поетите от мен ангажименти пред кортенци през миналата година и е основен мой приоритет.”, заяви кметът Грозев. Той допълни, че има завишени изисквания за качеството на ремонтните дейности и предстои обследване, анализ и оценка на улиците, за да се избегне всякакъв субективизъм.

В делова атмосфера жителите на селото поставиха своите конкретни въпроси, свързани главно с водоснабдяването, сметоизвозването, образованието и благоустрояването на населеното място. След като получиха съдържателни и категорични отговори, те изпратиха градоначалника с усмивки и пожелания да продължава все така енергично да решава натрупаните през годините проблеми.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев