Община Сливен

Фестивалът "Лятна случка" отново ще е на Карандила тази година

15.02.2017 / 10:56:24

След леко затишие през 2016 година „Лятна Случка“ отново се връща на Карандила по-интересен, разнообразен и музикален от всякога. Музикалната програма на събитието тази година е доста силна и разнообразна, като организаторите очакват това да е най-силното издание на фестивала.

Фестивалът се провежда за пета година, като продължителността му е три дни. През тези дни ще се стремим да намерим допирните точки между понятията съвременно и прогресивно от една страна и естествено и традиционно от друга. С множество дейности ще се опитаме да докажем, че тези понятия трябва да вървят ръка за ръка. „Лятна случка“ вече стана традиция и възможност за района на Сливен и Карандила. Това е възможност, от която всеки може да се възползва, за да открие и последва нови социални и творчески хоризонти.

„Лятна случка” – Карандила 2017 насочен към съвременните форми на изкуство и начините за доближаване до природата. Той съчатава традиционното и новото в търсене на алтернативни методи за развлечение и творчество. Начини на общуване и намиране на себе си в заобикалящия свят. Събитието следи тенденциите и проблемите в областите, които смятаме, че се нуждаят от откриване, а самите ние имаме интерес към тях: екология, спорт, занаяти, здравословен начин на живот, свободно време, нови технологии, музика, изкуство.

Концепцията ни за изложеното дотук е представена под формата на различни работилници, изложения, презентации, практики, атристични пърформанси, срещи, предизвикателства, музика и танци, игри, цвят, настроение, огън. Сцената на „Лятна Случка“ е изпълнена с богата и разнообразна музикална програма. Това го прави един от добрите музикални фестивали в страната.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев