Община Сливен

В Арт-галерия "Седем" - Сливен днес се проведе уъркшоп "Любов и вино"

10.02.2017 / 15:48:31

“Любов и вино“ – уъркшоп с участието на жени от читалищата в Сливен и региона, се проведе днес в Арт-галерия „Седем”. Модератор на работилницата бе Йордана Кунчева.

„Заниманието е част от проекта „Да стоплим сърцата на възрастните хора”, каза Кунчева. При всички случаи с тези бутилки ще успеем да стоплим и сърцата, и телата им. Инициативата е посветена на 14 февруари и включва рисуване върху бутилки с розе. Използваме универсални контури за стъкло, за да изобразим различни елементи, свързани с празника, като цветя, сърца, гроздове, лозови листа и т.н. Бутилките ще бъдат подарени на вързастни хора от някои пенсионерски клубове в града. Целта ни е да ги зарадваме, поне малко, на празника”.

Инициативата бе част от проявите, които фондация „Обществен дарителски фонд-Сливен” осъществява съвместно с читалища от региона, с подкрепата на фондация „Работилница за граждански инициативи” по програма" Развитие на обществените фондации в България", с финансовата подкрепа на фондация "Америка за България". "Сл. нюз"

снимки: Данаил Христов

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев