Община Сливен

Татяна Петкова оцелява като областен, засега... Критериите за рокадите остават неясни

09.02.2017 / 09:52:35

Областният управител на Сливен Татяна Петкова остава на поста си, поне засега. Критериите за рокадите, предприети от служебния премиер засега остават неясни, но изглеждат най-вече политически. В повечето случаи за губернатори бяха посочени хора на БСП, НДСВ и свързани с кабинета „Орешарски”. Дали Герджиков няма да прибегне и до други рокади, предстои да видим.

Татяна Петкова е с 34-годишен педагогически стаж. В последните десет години бе директор на Професионалната гимназия по механотехника в Сливен. Преди това е работила като учител. Има магистърски степени от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" по математика и от Великотърновския университет "Св. Св. Кирил и Методий" - по организация и управление на образованието, професионална квалификация - педагог. Владее руски, английски и немски език. Бе общински съветник от СДС.

Татяна Петкова е с безупречен управленски статут, след като през февруари м.г. наследи на поста Димитър Сяров (ДСБ). Тя е инициатор и активен участник в редица форуми и мероприятия от регионален и национален мащаб и се ползва с добро име пред сливенската общественост.

Съдбата на нейния заместник Камен Костов (ГЕРБ) обаче остава неясна...

„Седмица”

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев