Община Сливен

Кметът на Нова Загора Николай Грозев се срещна с жители на село Коньово

08.02.2017 / 14:40:28

Продължават поредицата от срещи на кмета на община Нова Загора Николай Грозев и екипа му в малките населени места. Днес /08.02.2017 г./ г-н Грозев и заместник-кметът Светла Стоянова уважиха кмета и жителите на с. Коньово. Проведената работна среща премина при голям интерес и активност от страна на местното население, като в открит разговор бяха разгледани актуални за общината и селото теми.

Кметът Грозев представи капиталовите разходи, заложени за благоустрояването на с. Коньово и общината, като очерта предстоящите задачи, свързани с планираните ремонти на площада в селото и на четвъртокласната пътна мрежа Младово - Коньово - Съдиево. Градоначалникът посочи, че са предвидени средства за проектирането и поетапното изграждане на Мемориален комплекс „Дом на доброто”, в памет на Пророка на народа Дядо Влайчо. „Никой не може да оспори заслугите на Дядо Влайчо, в служба на хората и огромната обич и благодарност към него, които не стихват и до днес. С реализацията на благородната инициатива, която сме подели, ще увековечим неговото дело за идните поколения и с общи усилия ще направим нещо добро.” – заяви кметът Грозев.

Срещата завърши с уверението, че ръководството на Община Нова Загора ще продължава да организира подобен вид мероприятия, за да могат да оказват нужната подкрепа на жителите от селата на общината.

 

Copyright © 2008-2023 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев