Община Сливен

Извършители на грабежи бяха пипнати от полицията

29.03.2013 / 11:08:11

Продължава работата с двамата мъже, извършители на грабежи, установени от сливенските криминалисти. След проведени процесуални действия от разследващ полицай се установи, че А.А. на 22 г.и Б.А.на18 години от Сливен са извършили и друг грабеж на 28 декември 2012 г.в кв.”Даме Груев” в района на VI-то ОУ, като са нанесли удари в областта на тялото на 53 годишна жена от същия град. Отнели са дамска чанта с лични документи и пари. Същите доброволно са предали личните вещи и взетата парична сума. Работата по документирането на престъпната дейност на лицата продължава.

На 28 март е установен в с.Чокоба, издирван лек автомобил „Опел Агира” с кюстендилска регистрация, собственост на 21 годишен мъж от София, който противозаконно е отнет от територията на студентски град в София предния ден. Образувано е досъдебно производство по чл.346 от НК.

На 27 март от 16,00 часа до 24,00 часа служители от УП-Градец при РУП-Котел проведоха полицейска операция на територията на селата: Жеравна, Нейково, Катунище, Медвен, Мокрен, Пъдарево и Седларево за предотвратяване, разкриване на престъпления и не допускане на нарушения на обществения ред в малките населени места. Установени са две лица: мъж на 18 години и жена на 27 години от с.Градец, извършили кражба на домашни птици от частен дом в същото село. Съставени са 2 акта по ЗДП и 5 акта по ЗБЛД.

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев