Община Сливен

Кметът Милев ще тегли кредит за парк "Юнак", общината - без бюджет

28.03.2013 / 15:56:56

Общински съвет - Сливен упълномощи кмета Кольо Милев да сключи договор за теглене на краткосрочен кредит от 1 547 942,87 лева от ФЛАГ за проекта по благоустрояването на парк „Юнак", като срокът за погасяване е 12 месеца, съобщава "Дарик".

Заседанието днес започна с оттегляне на четири точки от вносителя - кмета на общината. Оттеглено бе предложението за поредно гласуване проекта за бюджет на общината за 2013 г. и отчета за изпълнението на бюджета за 2012 г. Вносителят оттегли и предложението за намаляване с 20% на утвърдената начална цена за продажба чрез публичен търг на недвижими имоти в сливенския квартал „Ново село", както и другото предложение - за продажба на гори в землището на град Кермен.

Общинският съветник Андрея Андреев оттегли предложението си заместник-председателят на Общински съвет - Сливен Иван Иванов да бъде сменен от Радостин Русев.

Стана ясно, че оттеглянето на двете предложения, свързани с бюджетите, е по искане на голяма част от общинските съветници. На 4 април ще бъде свикана нова сесия на Общинския съвет, на която отново ще се разгледа и гласува както бюджета за тази година, така и отчета за 2012 г.

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев