Община Сливен

Отцепникът Георги Балабанов – в две телевизии от вчера насам

28.03.2013 / 09:08:44

Бившият областен координатор на партията на Кунева в Сливен Георги Балабанов гастролира в две телевизии от вчера насам. Снощи – в Канал 6, а тази сутрин бе интервюиран по телефона от Би Ти Ви.

Изнесеното вчера в медиите и чутото от телевизиите вече звучи съвсем объркващо. Уж Балабанов излязъл от партията, пък… остава в нея, за да уволнява Кунева. Уж се надигнала протестна вълна срещу нея в Бургас, Пловдив, София и др., пък по Би Ти Ви заяви, че случаят бил локален. От Пловдив наша колежка ни информира, че няма и помен от бунт срещу Кунева.

Вчера обещахме коментар по темата, но не си струва да хабим думите. Не сме фенове на бившата еврокомисарка, но без съмнение става дума за болезнени неосъществени амбиции…

„Седмица”

Б. Р.: А ето какво писмо ни изпратиха членове на местната организация на "България на гражданите":

Ние, които споделяме ценностите на партия „България на гражданите” не сме съгласни с начина, по който се представят нещата пред сливенската общественост. Част от ръководството не се съобрази със задачите, които ни бяха спуснати за изпълнение на предстоящите избори, а чакаше да види кой ще бъде начело на листата и тогава да работи. Ценностите на партията не са насочени към конфронтация и компромати, нещото което трябва да оставим назад в миналото, а са за подобряване жизненото ни равнище и създаване на хармония в общуването на граждани и институции.

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев