Община Сливен

Георги Балабанов вече не е шеф на партията на Меглена Кунева в Сливен, а д-р Борова

22.03.2013 / 18:28:10

Днес, 22 март, Националният съвет на „Движение България на гражданите“, на основание чл. 41 и чл. 39, ал. 6 от Устава на движението, освободи г-н Георги Балабанов от поста областен координатор на Сливенска област.За временно изпълняващ длъжността областен координатор е определена г-жа Нина Борова.

Както е вписано в учредителната политическа декларация, „Движение България на гражданите“ не се страхува да се изправи срещу политическия картел и икономическите монополи, срещу компроматите и лъжите, срещу агресията и апатията.

Националният съвет не е готов да приема ултиматуми за водачи на листи. Първото място в листата не може да е самоцел, а следва да е израз на екипност, усилена работа и доверие.

Личната реализация на всеки гражданин е важна, но тя минава през работа и постигане на конкретни резултати, а не през ултиматуми. Да се гарантира на един областен координатор дали ще бъде депутат или не би означавало феодализиране на политическото пространство. С акта на освобождаването на г-н Балабанов „Движение България на гражданите“ показва категорична воля за преодоляване на практиките от прехода.

Ние вярваме, че всеки човек заслужава доверие и има право на шанс. Очакваме в предстоящата кампания г-н Балабанов да докаже качествата си като редови член на движението. Вярваме, че всеки човек трябва да се оценява според показаните способности и постигнатите резултати.

Пресофис „Движение България на гражданите“

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев