Община Сливен

В сливенската БСП пощуряха: Кольо Милев с мерак да води листата!?

21.03.2013 / 11:35:00

Всичката Мара втасала в общината, та кметът Кольо Милев го хванал меракът да води листата на сливенската БСП за предстоящите избори. За това ни информират неколкократно източници от червената партия. А само преди десетина дни същият заяви, че няма такова нещо.

Това, според тях, създавало огромно напрежение в битката за парламента. Мераците на кмета, и то на фона на набъбналите проблеми с общинския бюджет и пр. будели голяма тревога.

Доверяват ни, че Милев опитва да ползва за целите си партийни организации по селата и бивши военни, които пишели писма до местната централа с подкрепа за кметовата кандидатура. Според същите, Милев вече е представил мотивационно писмо, в което изразявал съгласие да води листата и настоявал, че може да бъде много полезен на БСП.

Това, научаваме, е наляло допълнително масло в огъня, особено сред главните претенденти за въпросната листа Деян Дечев, Асен Гагаузов, че и Мартин Славов, който напъвал да му бъде опростено наказанието заради скандалния „Сливен гейт”. Нещо повече: пак според същите източници Кольо Милев настоявал на избираемо място в листата да бъде сложена много близката му д-р Наташа Петкова. „Ще пукат кости и хвърчат пера!” – коментират и редови членове на БСП.

Ако всичко дотук се потвърди в по-следващо време, то няма да е изненада. Парламентарните избори са удобен трамплин за солдафона Кольо Милев да се понапъчи по събрания, митинги и пр., да е на фокуса на любимите си медии с пространните си маниловски речи, да се наплати на предложилите го от най-горе за кмет, пък и нещо друго може да падне не от небето, а от заинтересовани спонсори и пр. – коментират.

Бог да й е на помощ на община Сливен! – клатят глави разтревожени бесепари.

„Седмица”

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев