Община Сливен

Право на отговор: Пише ни инж. Калин Минчев от община Сливен

20.03.2013 / 08:54:40

Уважаеми господин Попов, винаги съм се стремял да ценя и показвам добротата у човека, независимо от общественото му положение - всеки човек е преди всичко личност. Дарявал съм на много хора топли слова, целейки да внеса малко радост в трудния им и динамичен живот.

Вие сте популярен журналист и не приемам поведението Ви за похвално да се отнасяте пренебрежително с мен, тъй като не ме познавате.

Най - малко от Вас съм очаквал да иронизирате творчеството ми с посвещение към дадена личност, за когото и да е било. С този си акт Вие погазихте личното ми пространство, като публикувате стихове без позволение и в нарушаване на Закона за авторско право.

Не знам какво сте целели, за да се подигравате с творчеството ми. Ако съм имал за цел обществено достояние на някой от своите стихове, сам щях да ги публикувам.

Творчеството ми винаги е показвало позитивните черти на хората независимо за тъжни или радостни поводи, като съм удовлетворен от една искрена усмивка от човека, зарадван от такава изненада.

Аз ли нещо не разбирам, къде съм сгрешил, че съм заслужил някой да ме омаскарява и показва в другата страна на действителността -пошлостта у човека.

Очаквам да покажете малко морал, прилежащ на един уважаващ себе си човек.

Нямате право без мое позволение да публикувате и снимка от личния ми архив, било то и от профил в интернет сайтове.

Не мога да си обясня как може да правите публикация за дадена личност, без да я познавате и да сте бил в контакт с нея, да сте взели интервю, да сте поискали някакво съгласие и т. н.

Надявам се да публикувате моето опровержение. Ако откажете ще потърся други възможности за защита на накърнените ми права.

инж. Калин Минчев

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев