Община Сливен

Т. нар. „кмет на Града на истината” адв. Господинов омириса фейсбук-а

19.03.2013 / 10:27:44

Адвокатската колегия в Сливен с основание може да се гордее: вижте какво е написал вчера във фейсбук колегата им Светозар Господинов по повод публикацията ни за „соларното” бъдеще на Асен Гагаузов.

Нашият „герой”, „кмет на Града на истината” през август 90-та, тръгнал ужким да се пали, заряза СДС и се гушна с други от червените, обливайки завчерашните си другари с помия. Това – през 90-та. Сега борец за „истината”.

Оставяме коментара на наш читател - адавокат, репликирал вчера Господинов във фейсбук. А за съдебната зала ще си помислим. И сега – четете, без да се касканите за грешките на „образования” правист:

Адв. Светозар Господинов: Не е важно кой какво знае и какво не знае.Важното е веднъж да плати ГЕРБ,за да бъде наплюта БСП а после обратното.Това е то да си журналист или по-точно провинциален лайномет като Георги Вл.Попов,защото ако не е журналист,с неговия 7-ми клас пак щеше да е "лайно-мет",но тогава нямаше да ги мята лайната а щеше да ги МЕТЕ. А сега какво ? Както полицая си носи на колана пистолета,тъй и Бате ви Гошо си носи лайномета. Кой за каквото е учил,казва народа.Впрочем пак забравих,че той за нищо не е учил.Абе,учил не учил,нали и той трябва хляб да яде.

Камен Добрев: Господинов, да отивате да си хвърляте адвокатския китап, че срамите професията! Ако въобще сте такъв, което се съмнявам! Толкова правописни и пунктуационни грешки в няколкото написани изречения - това няма да го допусне и човек с основно образование. Смисъла им няма да коментирам, много бих се радвал да Ви видя в съд.зала. Разбира се, стига на адресата да му се занимава с подобни глупости, за да ви осъди. Падение, падение...

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев