Община Сливен

Обвиняват селски кмет, че си извадил члена пред жени

18.03.2013 / 23:35:00

Сексскандал разтресе созополското село Габър, пише "Труд". Въпреки че се води в морската община, то е всред Странджа и по време на миналите избори за местна власт нашумя с мъртвите си души. За два месеца населението му изведнъж нарастна двойно. Сега се прочу с нов панаир.

62-годишната Петкана Янева от селото разказала, че кметът Димитър Трънков (назначен за наместник от ГЕРБ) си извадил "оная работа" от панталона и я размахал пред нея и още две жени насред кабинета си в кметството. Селянките били отишли да се жалват, че никой не събира боклука край домовете им.

Неотдавна, по време на важно събрание в Габър, на което присъствал и кметът на общината - Панайот Рейзи, Петкана станала и казала, че Трънков влиза в общината "само да си прави чекии и да ходи по голяма нужда".

Не съм си вадил члена, искат да ме очернят, това са мои врагове, декларира Трънков. Той се оплака, че Петкана непрекъснато го предизвиквала, показвала си гащите и псувала наред всички общинари. Била направила бетонна плоча и препречила тротоара.

Предишният кмет на селото веднъж даже й ударил шамар. Поддръжници на Трънков пък разказват, че Петкана нарочно не ходела с кюлоти, а с дълбоки бели пликчета, за да може да ги показва и да се тупа отзад и отпред, когато се ядоса.

Петкана обаче също има поддръжници. 42 души от селото са направили подписка и искат оставката на Трънков.

 

Copyright © 2008-2021 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев