Община Сливен

Диков и Яне в лют спор. Архонтът Бинев ругае Бойко до премала

18.03.2013 / 09:54:02

В събота, в предаването „ДикоФФ” по Нова, Сашо Диков и Яне Янев прегракнаха в скандален спор един срещу друг, преминал всякакви граници. Тон даде водещият, който употреби поне две дузини епитети срещу „вмирисания политически труп” и „пуделчето на Бойко”. Стигна се дори до... "мекия" на Яне, който го увери, че му е... твърд. Така Яне не му оставаше длъжен с „Ти не си добре” и пр.

„Сашо Диков срина имиджа на Нова телевизия с простотиите си” – коментират мнозина. Недопустимо е една национална медия да слезе толкова ниско. Диков може да си прави каквото си иска в Канал 3, но не и в Нова.

Е, и Яне не пада по-долу с помпозната си и свадлива реч. Тепърва ще се вихри такава в необуздани мащаби, както се видя на проведения през уикенда форум на партията на Слави Бинев ГОРД. Навръх Заговезни архонтът призоваваше за възмездие, обливайки с яростни заклинания на тема диктатор ненавистния му Бойко Борисов. Огромен арсенал от взривна словесна смес е приготвил и Волен Сидеров. Такава възпламеняват всеки ден знайни и незнайни радетели за смяна на системата. В политическото пространство всекидневно отекват и словесни експлозиви от трите най-големи партии, плюс тази на Кунева. Леле мале, какво ни чака оттук-нататък!

„Седмица”

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев