Община Сливен

Нов заместник-кмет в община Нова Загора

11.03.2013 / 15:54:18

От 11 март 2013 г. със заповед на кмета на Община Нова Загора Николай Грозев е назначен нов заместник кмет по образование, спорт, младежки дейности и здравеопазване.

Ивайло Иванов Енев е възпитаник на СОУ „Христо Ботев”, завършва ВТУ „Св. св. Кирил и Методий” през 2000 г., специалност „История и география”, след което завършва семестриално и специалност „Право” в ПУ „Паисий Хилендарски”. От 2002 г две последователни учебни години работи като учител по английски език в СОУ „Иван Вазов” и учител по история в ПГТТ гр. Нова Загора. Изпълнява длъжността помощник директор по учебната дейност в ПГТТ (2004-2007г.) и в ОУ „Злати Терзиев” с. Баня (2007-2008 г.). От 2008 г. става директор на ОУ „Св. Паисий Хилендарски” с. Стоил войвода. От 2011 г. влиза в състава на Общински съвет Нова Загора.

Отговорен, експедитивен, комуникативен, той се отличава с позитивната си нагласа и добронамереността си към хората. Млад човек, но с вече доказани качества на добър лидер, който умее да сплотява и организира колегите си в общата работа.

Като общински съветник Ивайло Енев проявява буден граждански дълг. С високо чувство за отговорност се включва активно в работата на Общинския съвет, а като председател на Постоянната комисия по предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, проявява своите качества на тактичност, добронамереност и толерантност.

Семеен с две деца.

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев