Община Сливен

Днес в 14 ч. в общината: Съдбовна среща на кмета с политическите сили?!

11.03.2013 / 11:55:00

В 14 ч. днес е насрочена среща между кмета Кольо Милев и заместниците му, от една страна, и представителите на политическите партии в местния парламент. Среща, която според някои, може да се окаже съдбовна.

Защото, ако управляващите и общинският съвет се разминат в становищата си относно неприетия отчет за 2012 г. и отхвърления бюджет за 2013 г., това може да се окаже съдбовно за община Сливен. Както е известно, и ГЕРБ, и коалиция „Съюз за Сливен”, заедно с още неколцина съветници, ги отхвърлиха категорично и настояват за редица корекции, както и за повече информация във връзка с бюджета от м. г. Кметът Кольо Милев го охарактеризирва като извиване на ръце. Той пък бива обвиняван в неспособност за диалог от другата страна.

Сметките на общината са блокирани, няма пари за елементарни плащания – споделиха за „Седмица” източници от общината. Ще се състои ли най-сетне истински разумен диалог с компромиси от двете страни или комерсиални, личностни и др. противостояния ще надделеят? – се питат мнозина. И дали до предстоящата този месец сесия ще бъде постигнато разбирателство?

На срещата са поканени и журналисти.

„Седмица”

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев