Община Сливен

Симон Милков бил криминално проявен, осъждан за хулиганство

11.03.2013 / 09:32:01

Според великотърновското „Дарик радио”, един от водачите на протестите в Сливен Симон Милков бил „криминално проявен и осъждан за хулиганство”. Младокът, шеф на Гражданско движение СИЛА, бил в основата и на протест срещу високите цени на горивата в старопрестолния град през м. г.

Тогава, пише в сайта на „Дарик”, 20-годишният младеж нарушил обществения ред и спрял движението по пътя София – Варна за пет минути, без да има разрешение за това, като отправял обидни нецензурни думи срещу полицаите.

Защо и как въпросният Симон, класически типаж „Орлов мост”, се озова и подхвана протестите в Сливен, няма обяснение. Според местен сайт, същият бил издържан от майка си и случайно се озовал в Сливен по повод благотворителен концерт за болно дете.

Вчера в началото на акцията колега от сливенски сайт опита да го заснеме, но Милков неприязнено реагира и се сгъна на две. /Сн.: Венцислав Гандев/ Името му остана неспоменато от сливенските медии /с изключение на „Седмица”/. Редом с Милков за организатори биват смятани Женя Колева и Веселин Бонев от Сливен.

„Седмица”

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев