Община Сливен

Георги Вл. ПОПОВ: Т. нар. „Модерна България” продължава да мами с подписка

07.03.2013 / 13:09:00

Т. нар. движение „Модерна България” с шеф в Сливен адв. Михаил Димитров продължава безогледно да мами сливналии с подписка край Стария бряст. Тя е обявена с призив „За отзоваване на политици…” и т. н.

Вчера вече отворихме дума: няма как да бъде отзован политик. Може да бъде отзован депутат, министър и дори премиер, но не и политик. Плоската манипулативна акция, подменила посланието „Политици и закони – под граждански контрол” цели тъкмо в тези дни на обществено недоволство да го побере в подписка, която да стане трамплин на въпросното движене за предстоящите избори. И за „неизбираемия” поне пет пъти досега за депутат и общински съветник адв. Михаил Димитров.

„За отзоваването на политици…” хваща обикновените люде. Нали сега ще громим политиците и политическата система, която сами сме създали? Нали точно ние сме гласували от времето на Луканов досега за същите тези политици?

Ако има малко чест и достойнство, петимният за политическа кариера сливенски адвокат трябва да престане да шмекерува. Набъбващата подписка най-вероятно ще бъде представена в парламента под гореспоменатото име – „Политици и закони - под граждански контрол”.

Ашколсун! Ашколсун!

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев