Община Сливен

Взривиха магазин за техника втора употреба в Ямбол

06.03.2013 / 13:18:12

Магазин за техника втора употреба беше взривен в Ямбол, съобщава БНТ. Пострадали хора няма, но материалните щети са сериозни. Полицията работи по няколко версии.

Малко след 20.30 часа снощи взрив разтърсил улица "Стефан Караджа" в града. Уплашени съседите изскочили навън и веднага се обадили в полицията. От взрива магазинът се е запалил и стоката вътре е изгоряла. На съседните къщи са изпочупени прозорците. Наблизо се намира най-голямото ямболско училище "Свети Климент Охридски".

От сутринта полицията извършва оглед, за да установи какъв е бил взривът. Магазинът е собственост на Атанас Петров. Родителите му се занимават с изкупуване на метали, продажба на твърди горива и заведения. Най-вероятната версия за взрива е конкуренция.

"Усетих някакъв взрив, излязох на балкона, погледнах навънка - бягаха хора напред-назад, повече бяха насочени надолу, сякаш не бяха се ориентирали хората накъде", разказва съсед.

"Нищо не знаем, за момента нищо не знаем. Не сме видели, нищо още не сме видели", твърди майката на собственика на магазина.

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев