Община Сливен

Криминални: Проверяват за наркотици в Котел и др.

06.03.2013 / 10:23:04

Полицаи от РУП-Котел проверяват питейни и игрални заведения за разпространение на наркотици. Вчера за времето от 10,00 до 14,00 часа на територията на град Котел по време на полицейска операция са обходени районите на училища и детски градини, проверени са места и средства за подслон в района. Полицейските служители са проверявали редовността на личните документи,както и спазването на безопасността на движение. Съставени са 7 акта по ЗБЛД и седем фиша по ЗДвП. Сериозни нарушения не са констатирани.

Кражба на златни накити разследват служители на “Криминална полиция”. За времето от 07,00 до 15,45 часа вчера неизвестен извършител е проникнал в жилището на 48-годишна жена в кв.Сини камъни и е извършил кражба на златни бижута. Стойността на откраднатите накити е около1200 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители от РУП-Н.Загора работят по кражба на вещи от лек автомобил. Вчера, около 04,00 часа неизвестен извършител, след като е използвал подправен или подбран ключ е отключил лек автомобил “Опел Астра”, и е демонтирал акумулаторната батерия. Автомобилът е собственост на 44-годишен мъж от Н.Загора и е бил паркиран на ул.”Граф Игнатиев”. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев