Община Сливен

100-годишната баба Калина получи поздравления от Бойко Борисов

05.03.2013 / 13:58:14

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес до Калина Вълкова от село Калояново, която днес навърши 100 г. Баба Калина стана член на ГЕРБ преди две години и е голям почитател на Бойко Борисов. Юбилеят беше отбелязан тържествено в читалището на селото. На него присъстваха областният координатор на ГЕРБ-Сливен Керанка Стамова и председателят на общинската организация Здравко Костадинов. От името на областната структура на партията те й поднесоха букет с цветя, подарък и прочетоха поздравителния адрес от премиера.

„Приемете моите поздравления по случай 100-годишния Ви юбилей! От името на Политическа партия ГЕРБ и от свое име искам да засвидетелствам своята дълбока признателност към достойния Ви жизнен път, изпълнен с трудолюбие, отговорност към обществото, всеотдайност към родината и семейството.

Благодаря Ви за активността и постоянния Ви интерес към политическите процеси в страната. Споделяйки радостта от празника Ви, пожелавам на Вас и Вашите близки много здраве, късмет и силен дух!”, пише в поздравителния адрес от председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.

„Калина е родена на днешния ден преди 100 години в село Хлябово. Има син, който е починал, и две дъщери. Тя е много усмихната, приветлива и много хубав човек”, каза кметицата на Калояново - Донка Петрова. Баба Калинка е имала седем братя и сестри. Вдовица е от 32 години. Имала е и син, който е починал. Радва се на внуци и правнуци. Най-възрастната поддръжничка на ГЕРБ в сливенско през целият си живот е работила на полето. Никога не е спазвала режим или диета.

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 

Copyright © 2008-2020 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев