Община Сливен

Докторантка пусна гола фотосесия във фейсбук

Снимките
09.01.2013 / 21:18

Еротична фотосесия във „Фейсбук” пусна докторантка от Югозападния университет „Неофит Рилски”, пише "Монитор". Красавицата Зинаида Стоилова публикува разголени снимки от морската си почивка в Халкидики. Те станаха популярни буквално часове, след като бяха публикувани в социалната мрежа.

 

Красивата Зинаида Стоилова работи в Благоевградския университет като асистент в Стопанския факултет. Тя преподава икономически теории и икономически анализ в катедра „Мениджмънт и маркетинг”, писа регионалният в. „Струма”. Най-много на еротичната фотосесия се кефят нейните студенти, с които я дели много малка възрастова разлика.

 

„Тя е винаги усмихната, разкрепостена и добронамерена, но когато трябва, е строга и справедлива”, казват студенти, на които преподава математика.

 

Макар че пуска разголени снимки във „Фейсбук”, тя обаче не поддавала на свалки от младежите, на които преподава. „Притежава класа, маниер и характер, но помислиш ли си само да я сваляш и... ти е спукана работата”, допълват мачовци студенти от Стопанския факултет.

 

Асистент Стоилова е завършила най-напред право в Югозападния университет, после специализира още 3 икономически науки. Владее свободно английски, френски и италиански езици. Има здраво семейство, съпругът й Илко е привърженик на нейните разкрепостени изяви, имат син на 3 годинки. Професионалните снимки от сластната й фотосесия са направени това лято на плаж в Халкидики. В коментарите си в социалната мрежа Стоилова не крие амбициите си за политическа кариера.

 

През 2007 г. служителката на Външно министерство Лила Георгиева беше пуснала артсесия по прашки в интернет. Заради своеволието беше наказана от тогавашния министър Ивайло Калфин с “отлагане на повишението в ранг до една година”. През 2009 г. обаче тя стана консул в Генералното консулство на България в Чикаго и се омъжи за дългогодишния си приятел.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев