Община Сливен

Американка уволнена като прекалено сексапилна, съдът потвърждава

Уволнената
24.12.2012 / 13:55

Върховният съд в американския щат Айова постанови в петък, че служител може да бъде уволнен, ако е прекалено секси, съобщи Ройтерс.

 

Единодушното решение било взето, след като зъболекарска асистентка осъди работодателя си, че я е уволнил заради ревността на жена му.

 

Асистентката Мелиса Нелсон, която е работила за Джеймс Найт в продължение на 10 години, твърди, че никога не е флиртувала с шефа си. В обвинението си тя твърди, че не би била уволнена, ако беше мъж.

 

В хода на процеса стана ясно, че през 2009 г. стоматологът и сътрудничката му започнали да разменят съобщения по мобилните си телефони, като в едно от тях Найт дори попитал Мелиса колко често тя стига до оргазъм. На този въпрос Мелиса обаче не отговорила.

 

Същата година съпругата на Найт попаднала на тази "мобилна" кореспонденция и поискала от половинката си да прекрати договора на сътрудничката си, защото тя застрашавала брака им. Стоматологът го направил в началото на 2010 г., но Мелиса се обърнала към съда с аргумента, че не е направила нищо нередно и че ако е била мъж, а не привлекателна жена, нямало да я споходи подобна съдба.

/24 часа/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев