Община Сливен

Хората се готвят за края на света, в Далечния Изток вече го преживяха

Изключване
20.12.2012 / 18:18

Светът е в очакване на 21 декември. Това е дата, на която според календара на маите ще настъпи края на света. Въпреки че видни учени опровергаха информацията за очаквания апокалипсис, милиони хора по света се презапасяват с храни и лекарства и търсят сигурни убежища срещу бедствието.

 

В очакване на страшния ден хиляди започнаха да се стичат към малкото френско селце Бугараш, което според легендите ще е единственото оцеляло след края на света. Населеното място е поставено под полицейска закрила, тъй като местните жители се оплакват от пришълците, които ги притесняват.

 

"Не идвайте при нас. Няма да допуснем никого на територията на нашето село. Не искаме да бъдем притеснявани.", обяви кметът на Бугараш Жан-Пиер Делор.

 

Според вярванията в Бугараш ще кацне летяща чиния, която ще спаси неколцина избрани от края на света. Къде обаче ще бъдат отведени хората никой не знае.

 

За да предотвратят масова психоза, китайските власти през последните дни предприеха по-радикални мерки. На територията на цялата страна бе проведена операция, при която бяха арестувани над 500 души, които разпространяват слухове за края на света. Пекин вече се похвали за успешното задържане на членовете на мистичния култ към апокалипсиса и за осигуряването на реда и спокойствието в Китай преди заветната дата.

/ТВ Европа/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев