Община Сливен

Българите плачат, наш спечели Биг Брадър! - тръбят медиите в Македония

Награждаването
18.12.2012 / 18:52

Лъчезарният македонец Никола Настески - Лестер спечели Биг Брадър Ол старс. За победата си той получи чисто нов автомобил. По време на риалитито Никола пя българския химн и показа, че милее за България, с което спечели народната любов. Победата му обаче дойде в момент, когато отношенията със западните ни съседи са обтегнати. Вижте коментарите в македонските медии по случай успеха на Никола.

Курир: Македонец победи в българския Биг Брадър

 

Македонецът Никола Настески, известен като Лестер, е победител в българското риалити шоу Биг Брадър. Освен победата Никола спечели и нов автомобил. След победата той заяви, че не е вярвал, че може да стигне до финала, а още по-малко до победата. Никола благодари на публиката за избора и добави, че хората не трябва да се делят по националност и език. Някои български медии определиха победата на македонеца като чудо, а в социалните мрежи в България бяха направени и доста негативни коментари. Лестер е добре известен и като участник в сръбската версия на Големия брат от миналата година. Лестер зедно с манекенката Цеце Орешкова бяха единствените македонски представители в шоуто.

 

Безпардон: Българският войник Лестер победи в Биг Брадър

 

Македонецът Никола Настески спечели българското риалити шоу Биг Брадър. Наградата за победителя бе нов автомобил. Никола призна, че не е вярвал, че ще стигне до финала, камо ли да спечели шоуто. Редица македонци са на мнение, че победата му е подарена, защото възникнаха големи критики по адрес на македонеца, след като в една от мисиите на Биг Брадър той се облече като български войник и каза, че се гордее

 

Прес24: Българите плачат – македонец спечели българския Биг Брадър

 

Македонецът Лестер е победител в тазгодишното издание на българския Биг Брадър. (Така нареченото издание бе второто за годината, след ВИП Брадър, и мина под надслова Ол Старс). Лестер заедно с манекенката Цеце Орешкова бяха единствените представители на Македония в риалитито. В социалните мрежи вече се редят негативни коментари от страна на българите, които се чудят как може македонец да спечели в България. За победата си Лестер получи нов автомобил, отбелязва Прес24.

 

Интересно: Македонец спечели Биг Брадър в България

 

Българските медии пишат, че Никола не е могъл да повярва на това, което се е случило, а Цеце Орешкова, която също участва в риалитито, е плачела сред публиката. Пред водещите на шоуто Никола сподели: “За себе си мисля, че съм скромен и добър, но беше много тежко да се победи в друга държава”. За победата Никола получи нов автомобил, но май ще му се радва едва след няколко месеца, защото все още няма шофьорска книжкам, пишат българските медии, отбелязва Интересно.

 

Бриф: Гордият български войник Лестер победи в българското шоу Големия брат

 

Македонецът Никола Настески –Лестер, на 22 г. от Скопие, е победителят в българското риалити шоу “Големият брат”. Той учи туризъм и бизнес логистика, занимава се с манекенство и пеене. Мотото му е, “докато не изпълниш целта си - не се отказвай”. На финала Лестер победи Найден. Голямата награда е автомобил. Манекенката Цеце Орешкова, която също беше в къщата, каза, че е изненадана, че българите са гласували за нейния съгражданин. Според нея, политиците трябва да се занимават с политика, а хората трябва да решават сами за себе си. Само преди няколко седмици, отбелязва “Бриф”, бе разпространено видео, на което той се чувства много удобно в ролята на български войник, какъвто е бил дядо му. Това предизвика много негативни реакции в Македония. /БЛИЦ/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев