Община Сливен

Бербатов искал да кръстят улица в "Бояна" на неговото име?

Бербатов
15.12.2012 / 14:39

Димитър Бербатов е изявил желание безименната улица, където е разположена новата му къща в столичния квартал “Бояна”, да бъде прекръстена на...”Димитър Бербатов”. Това съобщиха достоверни източници на БЛИЦ от община “Витоша”.

 

Нападателят на лондонския Фулъм обаче побързал да уточни, че улицата нямало да носи неговото име, а това на дядо му Димитър, на когото той е кръстен.

 

“Бербатов ни попита дали има вероятност да прекръстим улицата и каква е процедурата. Той в никакъв случай не настояваше, просто ни попита. Камо ли да е подал писмено заявление. Самата улица е много малка и все още не носи никакво име, тъй като на нея доскоро нямаше къщи. Всъщност тази на Бербатов е първата в региона”, заявиха нашите информатори.

 

Те уточниха, че разговорът е бил проведен преди десетина дни, когато Бербатов е бил за кратко в България.

 

Най-добрият ни футболист обаче е проявил настоятелност за друго. Бербатов държал във възможно най-кратък срок въпросната улица да бъде асфалтирана, тъй като била пълна с дупки и трудно успявал да се придвижи с автомобила си. Отделно пък голямата му дъщеря Дея се спънала и ударила на един от процепите на улицата.

 

БЛИЦ припомня, че съвсем отскоро Бербатов преряза лентата на красивия си палат, разположен в непосредствена близост до киноцентъра “Бояна”.

/Блиц/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев