Община Сливен

Коньовец пита тв-водещ по Нова: Абе, Ицо, още ли не си опънал Калинка?

Водещите
11.12.2012 / 09:38

Ало, обаждам се от Коньово. Абе, Ицо, още ли не си я опънал тази Калинка? Това изрече тази сутрин един тв.зрител, но то не сконфузи, а разсмя двамата водещи в студиото на Нова.

Калина Крумова, бивш депутат от „Атака”, сега независим, наистина привлича вниманието на мъжете. Тъй че няма нищо чудно в задявката на коньовеца, особено ако и той е сред мераклиите. В един чисто политически план обаче Крумова губи натрупаното уважение, защото на практика загърби избирателите си от региона и вече дори не го посещава.

„Ще дойде ли Калина да помогне…” – само това изчете вчера от електронната поща на телевизията нейният студиен партньор и веднага премина към написаното от друг читател. Дали не беше „задявка” от сливенски избирател, гласувал за чаровната депутатка, но сега недоволен от нея?

Кой кого ще опъне или е опънал, си е Божа работа /жълтите вестници са пълни с предположения и твърдения за интимна връзка между двамата от Нова/. Но депутатските отговорности си остават, дори когато си се обявил на независим. А Крумова май се държи като независима, но от своите избиратели.

„Седмица”

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев