Община Сливен

Еротиката продава - от машини до... ковчези

Снимка
09.12.2012 / 13:37

Помните ли комедията "Какво искат жените"? В нея известен рекламист (изигран от Мел Гибсън) изведнъж се оказа извън борда на бизнеса само защото е твърдо убеден, че заоблените женски форми са в състояние да продават всичко.

 

Към днешна дата обаче подобен феминистки сценарий тотално издиша! Най-малкото защото рекламни клипове като "Страст на кристали" и "Сезонът на дините" се превърнаха в нарицателно, а едно чалга миньонче стана известно с прозвището "Отварачката" след реклама със силно подчертан сексуален характер.

 

Красотата на женските прелести напоследък изживява истински ренесанс. Естествено, на компании като производителите на гуми "Пирели" и кафето "Лаваца" никога и през ум не им е минавало да се отказват от тях, за да продават продуктите си, но бизнес периметърът се разширява.

 

Примерите са шокиращи! Държавна стоманолеярна в Беларус влезе в международните новини с еротична фотосесия. Фермерите от България, Германия и Швейцария също залагат на голо преди дълбоката оран. Само дето в Конфедерацията местният земеделски съюз излиза със снимки на разсъблечени мъже!?! Всичко това обаче бледнее пред хрумването, че еротиката може да продава ковчези.

 

Шокиращо, но успешно

 

Не бързайте да го наречете безвкусица. Наистина е шокиращо, но полската фабрика "Линднер" вече 4 години слага в ковчезите си голи красавици в предизвикателни кримисюжети.

 

Всъщност идеята да рекламираш ковчези с разголени жени е толкова шантава, че получава невероятен медиен отзвук. Обширни статии за календара се появяват в многотиражни издания като "Файненшъл таймс" и "Дейли стар", гърми скандинавската преса, куп австрийски издания и стотици интернет сайтове.

 

Ефектът - производителят на ковчези започва да изнася 80 процента от "стоката" си в чужбина. А календарът се поръчва от цял свят в тираж от стотици хиляди. Всички приходи от него до последната злота отиват за благотворителност, но вечният бизнес с ковчези се развива много успешно. Благодарение на голотата.

 

Беларус ни учи как се кове желязото

 

Беларус често е определяна като изоставаща страна в диктатура. Въпреки това все по-често имаме причини дори да завиждаме, когато се сравняваме с тях.

Беларуските трактористи от "Бате" ни показаха, как се играе футбол, а когато говорим за обема на металургичното производство, трябва засрамено да сведем поглед.

 

Беларуските металургични заводи вече втора година снимат най-атрактивните труженички от държавното предприятие за годишния си календар. Първото издание бе под мотото "Металургията не е само мъжка професия", а посланието в новата версия за 2013 г. е "Те разтопиха желязото". В нея трудовите жени леко са разхвърлили дрешките си.

 

Горещи красавици ще топлят фермерите

 

Eротиката продава всичко - от мляко през дини и моркови до прана овча вълна!

Убедително доказателство е новият фермерски календар за 2013 г. на българския сайт фермер.бг. По страниците му греят горещи български топ-модели, световна медалистка по художествена гимнастика, певица.

 

На преден план обаче е трудът на българския фермер - млякото, брашното и житото, пчелният мед, маслодайната роза, и разбира се, сочните български дини. Пищната реколта семпло прикрива пищните прелести на красивиците.

 

Като златно съкровище българският пчелен мед грее в ръцете на R&B изпълнителката Анн-Джи. Тя през ноември стана световен шампион по фитнес фешън, а медът се оказа любим неин продукт. (виж снимката)

 

През август, сезонът на дините, българската любеница се представя от топ-модела Биляна Йотовска. А родното жито - от Мариана Андонова, световна медалистка по художествена гимнастика.

/Труд/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев