Община Сливен

Украинска сервитьорка четири години плюла в супата на депутатите

Борш
02.12.2012 / 11:50

Юлия Бощенко бе уволнена от ресторанта на Украинската Върховна Рада след като я уличили, че плюе в супата на депутатите, преди да им я поднесе, съобщи dni.ru. Жената не е отрекла този факт, като уточнила , че това било нейната политическа позиция.

Бощенко работила в украинския парламент четири години и през това време е демонстрирала своята политическа оценка за работата на законодателите доста често, признала самата тя. И въобще не съжалява за стореното.

 

Според нея заплащането е символично и възможността поне малко да си отмъсти на депутатите за трудния живот и бедността я е задържала на тази работа. Сервитьорката е била разкрита от депутат от Комунистическата партия на Украйна Валентин Матвеев, който забелязал в супата си следи от плюнка и веднага поискал да се направи разследване.

 

След уволнението Борщенко обяви, че възнамерява да напише книга за случващото се в кулоарите на украинския парламент. Тя обеща да уточни кой и за какви предлагани от него закони е получавал плюнка в супата си.

/Блиц/

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев